Gana Ticari Vize

Ticari Vize Başvuru Bilgileri

Gana Ticari Vize Başvurusu

Gana’da ticari faaliyette bulunmak isteyen şirket sahipleri veya şirket çalışanları için ticari vize başvurusu mesleki durumunuza göre ilgili konsolosluk birimlerinin belirlediği koşullara göre alınmaktadır. Türkiye çapında Gana ticari vize başvuruları konsolosluk birimlerinin üzerinden yapılmaktadır. Başvuru için konsolosluk tarafından istenilen evrakları görüntülemek ve başvuru formlarını incelemek için ilgili sekmelere geçiş yapınız.

Gana vize başvurularının sonuçlanma süresi ortalama 7-10 iş günüdür ancak bu süre konsolosluğun yoğunluk durumuna göre uzayıp kısalabilmektedir. Bu yüzden seyahat planlarınızın aksamaması için başvurunuzu seyahat başlangıç süresinden en az 15 gün öncesinden yapmanız gerekmektedir. Gana vize başvurusu sonucunda ticari vize süresi 90 gün (3 Ay) için çok girişli (multiple) olarak verilmektedir. Gana’ya giriş yapmadan önce sarı humma aşısı yapılmalı ve doktor raporu ile ilgili mercilere sunulmalıdır.

Gana ticari vize başvurunuzu en doğru şekilde yapmak ve kolayca sürecin takibini sağlamak için destek hattımızı arayarak başvuru işlemleri, randevu ve vize harç ücretleri ile ilgili detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Gana Ticari Vize Gerekli Evraklar

  1. Şirket Kayıt belgesi
  2. Şirket kuruluş belgesi
  3. Ticari iş belgesi
  4. Şirket işe başlama sertifikası
  5. Şirket çalışma izni
  6. Geçerli denetim izni
  7. Vergi izin belgesi formu
  8. Şirket tescil belgesi (Eğer şirket Gana’da yatırım yapıyorsa)
  9. Çalışanın yasal iş sözleşmesi
  10. İş için sevkiyat ve harcamalar için ücret ödendiğinin kanıtlanması (fatura, sözleşme, çek)
  11. Gana’da iş için yeterli kapasiteye uygun eleman bulunmadığına dair kanıt. (İş ilanından bir şey çıkmaması vs.)
  12. Sizin ya da şirketin bu belgelerin ayrıca fotokopilerini de bulundurmanız gerekmektedir.
  13. Şirket tescil belgesi (Eğer şirket Gana’da yatırım yapıyorsa)
  14. Banka hesap özeti (son 3 aylık, en az 6000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
  15. Çalışanın yasal iş sözleşmesi
  16. SGK İşe giriş bildirgesi ve Hizmet dökümü
  17. Maaş bordrosu (son 3 aylık, imza ve kaşeli)
  18. İş için sevkiyat ve harcamalar için ücret ödendiğinin kanıtlanması (fatura, sözleşme, çek)
  19. Vize talep dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe kaşe ve ıslak imzalı hazırlanmalıdır.)
  20. Gana’da iş için yeterli kapasiteye uygun eleman bulunmadığına dair kanıt. (İş ilanından bir şey çıkmaması vs.)
  21. Sizin ya da şirketin bu belgelerin ayrıca fotokopilerini de bulundurmanız gerekmektedir.

Gana Ticari Vize Başvuru Formları

Gana’ya ticari amaçla yapılacak ziyaretlerde doldurmanız gereken vize ile ilgili formlar aşağıdadır. Ticari vize başvuru formunu eksiksiz doldurup iletmeniz gerekmektedir.

 Gana Ticari Vize Başvuru Formu

 Gana Ticari Vize Dilekçesi

Formu indirmek için:

1. Form linkine tıklayınız.
2. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz.

YA DA
1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.
2. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz
3. Formu bilgisayarınıza kaydedin.

Lütfen Dikkat:
Form PDF formatındadır.
Bu formu görüntülemek ve indirmek için Adobe Acrobat Reader’a ihtiyacınız olacaktır.

Adobe Acrobat Reader İndir