Yeni Zelanda Ticari Vize

Ticari Vize Başvuru Bilgileri

Yeni Zelanda Ticari Vize Başvurusu

Yeni Zelanda ticari vize başvurusu için ilgili konsolosluk birimlerinin belirlediği koşullara göre alınmaktadır. Türkiye çapında Yeni Zelanda vize başvuruları online sistem üzerinden alınmaktadır. Online sistem üzerinden  randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir. Vize başvuru sahiplerinin işlemleri tamamlayabilmesi için ilgili birimlere parmak izi vermesi gerekmektedir. Başvuru için konsolosluk tarafından istenilen evrakları görüntülemek ve başvuru formlarını incelemek için ilgili sekmelere geçiş yapınız.

Vize süreleri başvuru sahiplerinin pasaport geçerlilik tarihine kadar verilmektedir. Başvuru sahipleri geçerli olacak vize süresini belirlemesine gerek yoktur. Bu süreler pasaport geçerlilik tarihine kadar verilmektedir.

Yeni Zelanda vize başvuruları bölge gözetmeksizin alınmaktadır. İstediğiniz şehirden randevunuzu alabilir vize başvuru sürecini başlatabilirsiniz. Yeni Zelanda vize başvurularının sonuçlanma süresi ortalama 5-7 günde sonuçlanmaktadır. Bu yüzden seyahat planlarınızın aksamaması için başvurunuzu seyahat başlangıç süresinden en az 15 gün öncesinden yapmanız gerekmektedir.

Yeni Zelanda ticari vize başvurunuzu en doğru şekilde yapmak ve kolayca sürecin takibini sağlamak için destek hattımızı arayarak başvuru işlemleri, randevu ve vize harç ücretleri ile ilgili detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Yeni Zelanda Ticari Vize Gerekli Evraklar

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli, varsa eski pasaportlar)
  • 2 adet biometrik fotoğraf (3,5X4,5 cm boyutlarında, güncel, arka fon beyaz)
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Aile bilgilerini ve adres bilgisini içeren, Orijinal belge)
  • Sabıka Kaydı
  • Gidecek kişi Erkek ise Askerlikten muaf ise muafiyet belgesi Askerlik görevi yapıldı ise Askerlik Durum Belgesi
  • Otel ve Uçak bileti rezervasyonu
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi
  • İngilizce Faaliyet Belgesi
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  • Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  • Son Tarihli Vergi Levhası fotokopisi
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, kaşe ve imzası olan)
  • Şirketin Banka Hesap Cüzdanları veya Banka Hesap Dökümleri ( En az 4.000TL bakiyesi olan, Son 3 aylık, kaşeli ve imzalı olmalıdır. İmza atan banka yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır)
  • Kira gelirleri, Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopisi (Varsa)
  • Davetiye (Yeni Zelanda’daki firmadan alınmalıdır)

Yeni Zelanda Ticari Vize Başvuru Formu

Yeni Zelanda’ya ticari olarak yapılacak olan ziyaretlerde doldurmanız gereken vize formu aşağıdadır. Vize formunu eksiksiz doldurup iletmeniz gerekmektedir.

 Yeni Zelanda Vize Bilgi Formu

Formu indirmek için:

1. Form linkine tıklayınız.
2. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz.

YA DA
1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.
2. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz
3. Formu bilgisayarınıza kaydedin.

Lütfen Dikkat:
Form PDF formatındadır.
Bu formu görüntülemek ve indirmek için Adobe Acrobat Reader’a ihtiyacınız olacaktır.

Adobe Reader